
مجسمه در تهران ثبت ملی شدند
مجسمه های ثبت شده در سازمان کل ارثیه فرهنگی استان تهران
سارا متین , متخصص ثبت اثرها تاریخی سازمان کل ارثیه فرهنگی استان تهران در رابطه ثبتتندیس های تهران خاطرنشان کرد، مجسمه امیرکبیر در مکتب دارالفنون , مجسمه دیگری از امیرکبیر در بوستان ملت ,تندیس خیام در بوستان لاله , تندیس فردوسی در عرصه فردوسی و مجسمه دیگری از فردوسی در موزه اداره اوراق و کتابخانه ملی , اثراتی از معلم ابوالحسن صدیقی ( مجسمه ساز پر اسم و رسم ) می باشند که در گردهمایی ثبت اثرها منقول سازمان کل ارثیه فرهنگی استان تهران در فهرست به جا مانده ملی ثبت شدند .
به ثبت رسیدن تندیس حر
تندیس عرصه حر , ساخته معلم رحیم زاده ارژنگ هم فی مابین اثرها به ثبت رسیده قرار گرفت . سردیس دایه مدرس صدیقی که در تیم گلشن نگارستان محافظت می شود , تندیس سیاه نی زن و دو سردیس دیگر از مرد سیاه نی زن که در موزه هنرهای ملی قرار داراهستند , جز ۹ اثری از اثر ها مدرس صدیقی میباشند که در فهرست ملی قرار گرفتند .
مدرس صدیقی ممتاز در شغل تندیس سازی
این متخصص ثبت اثر ها تاریخی سازمان کل به جا مانده فرهنگی استان تهران بهدنبال اظهار کرد : مدرس صدیقی شخصیت ممتازی است که شغل های نفیسی در مرحله دنیا دارااست و جز کم مجسمه سازهایی بوده که تائیدیه های هنری جهانی را گرفته بود . مردمان تهران هم با اثرها وی آشنا میباشند . این مجسمه ها به دلیل اهمیتشان در این فهرست قرار گرفتند .
درهای آستان مقبره حضرت عبدالعظیم حسنی ( ع ) به ثبت ملی رسید
همینطور , ۶ در از درهای آستان مقبره حضرت عبدالعظیم حسنی ( ع ) که در طرح توسعه و گسترش شبستان ها برداشته شد , در غایت صدق به موزه بقاع حضرت عبدالعظیم ( ع ) انتقال داده شده بودند که به ثبت ملی رسیدند . در گردهمایی ثبت ارثیه منقول , قرآن زعفرانی منحصربه فرد به شخصی هم ثبت شد .