آشپزخانه

افطار با دویماج تبریزی‌ها

عیار اقتصاد – دویماج یکی از میان‌وعده‌های اصیل تبریزی است که با نان اسکو یا نان لواش خشک، خامه، پنیر، گردو، دوغ، کره محلی و یا روغن حیوانی تهیه می‌شود.

آذری‌های استان آذربایجان شرقی در ‌ماه مبارک رمضان مناسک و فرهنگ ویژه خود را دارند. مهم‌ترین خوراک آذری‌ها در ‌ماه رمضان‌ آش بوده و در بسیاری از شب‌های این‌ ماه مبارک بین در و همسایه پخش می‌شود. از مهم‌ترین آنها ‌آش شیر، ‌آش دوغ، ‌آش گوجه‌فرنگی، آش ماست، ‌آش شیله عدس و آش اوماج هستند که سفره‌های افطار ‌ماه رمضان را در این شهر زیباتر می‌کنند.

همچنین از دیگر خوراک آذری‌ها می‌توان به دویماج اشاره کرد که یکی از میان‌وعده‌های اصیل تبریزی است. این غذا با نان اسکو یا نان لواش خشک، خامه، پنیر، گردو، دوغ، کره محلی و یا روغن حیوانی تهیه می‌شود.

برای پختن دویماج باید نان‌های خشک را با دوغ حسابی خیس و نرم کنید. بعد از آن بقیه مواد لازم را به نان نرم‌شده اضافه و خوب مخلوط می‌کنید. آذری‌ها این غذا را که طی نیم ساعت آماده می‌شود، در ماه رمضان به‌عنوان افطار سرو می‌کنند.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن